Pitzipoanca si prostia

pitzipoancaDupa cum vă ziceam acum ceva timp,postul ăla despre cocălari(save the world,kill the gipsy) acum a venit şi rândul pitzipoancelor 😀 cum să uit această specie…

Le observ în fiecare dimineaţă când mă duc spre liceu sau in cel mai bun caz le văd la capăt de palier in maieu’ galben,ca să iasa pigmentul pielii in evidenţă,chiar dacă ea face ţurţuri la subraţ îi ingheaţa parul care tocmai rasare intr-o zona cu grad ridicat de substanţă toxică care afectează nasul..Mai urc un etaj dau de alte specimene,astea imbrăcate gros cu noua colecţie,doar că bluza verde,hanoracu’ roşu,geanta argintie,adidasi galbeni nu au cum să nu îţi sară in ochii,ascultă manele pe râşniţa luat la oferta pe 2 ani cu abonament de 3 € cu minute 5 € ca să vorbeasca cu iuby de la satul alăturat.

Mai vezi cate unele pe la colţ ,la câte o tigară cu muzicuţa dupa ele,parul in vânt cam nespălat dar merge vaselina in loc de şampon sau in loc de spumă acum fiecare o ia cum vrea 😆 …of ce ti-e si cu viaţa asta!

Eu unul nu pot să înteleg cum doamne iarta-ma pleci tu dimineaţa din casă?! Ori n-aveţi oglindă,ori sunteţi prea obosite după noaptea de dat la bicicletă,ori sunteţi prea proaste si nu aveti gusturi in materie de haine.

Stiu că spiritul meu este cam critic,asta poate să o afirme oricine,dar cum pnm să nu critici astfel de specimene din ce in ce mai dese si astea.

Anunțuri

2 gânduri despre „Pitzipoanca si prostia

  1. poi,mai bine ma abtin de la comentarii,ca oricum si daca le-as fi spus ar fi fost negative(ma refer la domnitele pitzi)..ma bucur ca am de cine sa rad 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s