Bauturile alcoolice si tutunul…care sunt bune?!

Hai ca trec la bauturi si tutun pana revin cu posturi bune…Ma voi ce parere aveti de bere?!Eu unul zic ca este cea mai proasta bautura si cea mai nasoala din toate punctele de vedere,acum fie vorba intre noi doar Redd’s Sun este buna,prietenii stiu de ce in rest toate au un gust de tot rahatul.Eu unul daca am pus pe gura de 2-3 ori maxim bere in gura e minune pentru ca pur si simplu o detest.In schimbul berii prefer un vin rosu,ca cel alb provoaca dureri de cap,asa zisul Sange de Taur si 3 hectare 🙂 apoi sa trecem la whisky aici as zice J&B dar cu o rata de baut mai mica,in rest toate’s bune,dupa urmeaza Vodka Absolut cu santal de mere,gref care este o bunaciune ,te unge pe suflet :)) sau te arde =)) cam asta ar fi categoria bauturilor alcoolice.

Acum sa trec la tutun,se compara oare Marlboro cu Kent?! Nu,normal Marlboro este clasa superioara si Kentul este undeva pe la mijloc chiar daca se vad mai bine,kentu ramane tot o tigara proasta vorba aia kent lung ,,tigara tractoristului” sau ceva de genu.In rest mai sunt bune:Dunhill,Uno,Virginia si Davidoff.In rest clasele  inferioare praff .

Eu pun accentul pe Marlboro,vinul rosu,whisky si vodka in rest toate sunt varza! TU pe ce pui accentul ?!

Ps:Doar sunt turc si trb sa am opinii diferite fata de romani si gusturile lor;)

Anunțuri

3 gânduri despre „Bauturile alcoolice si tutunul…care sunt bune?!

  1. E bun Sangele de Taur dar prefer vinul alb, sec sec sau demidulce (a 2a varianta intr-o cantitate mai mare)… si despre tigari… Marbloro FP pe primul loc, dupa aia Dunhill, Davidoff si in situatii de criza… Kent sau Pall Mall… sa nu mai vorbesc de pachetele alea de Marlboro Red din piata. =))

    Bun subiectul, stii de ce? Ca toata lumea abordeaza subiecte antitutun si antialcool, in sfarsit vad ceva deosebit. 😀 I love how it’s sounds like.

    Edy

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s