Iluminati adevar sau minciuna ?!

Iluminati in traducere populara – oamenii lui Lucifer sau mai pe inteles ai Satanei.

O chestie care ma pune pe ganduri.Oare chiar exista aceasta organizatie?Am vazut cateva videoclipuri pe youtube in care Lady Gaga,Rihanna,Eminen,Chris Brown etc. cam toate vedetele din Billbord ca sa zic asa =)) sunt controlate de acesti iluminati,care din surse sigure/nesigure sunt niste oameni foarte influenti in lume care controleaza tot ce este in jurul nostru ei produc cine stie ce boala,razboi bla bla bla.Am vazut ultimul videoclip al Rihannei ,,S&M” in care este supranumita ,,Printesa Iluminati” apare mai pe la inceputul videoclipului scrie pe un carnetel un tip/a ,,Princess of the illuminati SLUT” si iar un semn de intrebare…Sincer sa fiu pentru faima si pentru banii in ziua de astazi omul este dispus sa depuna anuminte juraminte chiar daca nu sunt ele tocmai ortodoxe dar oare si Dumnezeu exista?Si aici sunt iar in dilema,cred ca Biserica ne manipuleaza cum vrea ea si se pare ca o face foarte bine dar sa nu trec pe la Dumnezeu sa ma opresc la domnii iluminati.M-am apucat sa citesc cartea lui Dan Brown ,,Ingeri si demoni” in care ne este prezentat inca de la inceput acest clan/grup/secta cum vreti sa o luati care este formata din evrei,oameni de stiinta si care sunt impotriva Bisericii din cate am inteles in nu stiu ce an Biserica a omorat o parte dintre acestia si acum ei vor sa se razbune abureli peste abureli dar daca este adevarat inseamna ca lumea e pe maini rele…si draguta Biserica incearca sa ne deschida ochii prin te miri ce porcarii cea mai tare este aia cu ,,cipul” ca ar contine cifrele 666 s.a.m.d

Voi ce parere aveti de acesti iluminati?

Credeti in existenta lor?

Pana una alta un off topic ca altfel nu se putea cu videoclipul Rihannei – S&M.Enjoy! Ne recitim saptamana viitoare cand vom asculta si noul single al lui Lady Gaga – Born this way.

Anunțuri

4 gânduri despre „Iluminati adevar sau minciuna ?!

 1. Illuminati nu au nici o legatura cu evreii, decat poate doar daca vrei sa asemeni teoriile conspirationiste atasate lor cu la fel de absurda conspiratie total fabricata a „protocoalelor Zionului” !

  http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati

  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Protocols_of_the_Elders_of_Zion

  Dan Brown e scriitor de fiction/romane de tip actiune-thriller !

  http://en.wikipedia.org/wiki/Fiction

  Hai, ca ai zis ca ai terminat liceul, deci ai fi teoretic bun de intrat in armata. Doar nu crezi ca spionii seamana cu James Bond !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s